Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!



zaterdag 30 mei 2015

FLOWERS

Hoi Allemaal

Tijd voor een nieuwe pagina uit m'n art journal. Ik heb meerdere journals waar ik in werk en deze heeft het A4 formaat. Lekker groot dus. Het is lang geleden dat ik daarin heb gewerkt. De laatste tijd is het vaak een kleiner formaat wat ik gebruik. Maar wel weer super leuk om te doen. 
Al met al is het een fleurig geheel geworden.  Deze pagina bestaat uit meerdere lagen waarin gebruik gemaakt is van gesso als basis, verf, stencils en stempels. 
Om de pagina af te maken met een doodle pen doodlen op de pagina en langs de randen. 

Groetjes Anita





vrijdag 22 mei 2015

DUO Mixed Media

Hoi Allemaal

Wat is het toch super leuk om aan de slag te gaan  met allerlei producten en materialen. Een beetje experimenteren hoort daar natuurlijk bij. Het leuke ervan vind ik dat je niet  precies weet hoe het gaat worden.  Deze keer laat ik jullie 2 projecten zien nl: een mini canvas en een layout. Waarom is dit een duo Mixed Media?
Ik heb voornamelijk de zelfde materialen en producten gebruikt. Ook qua kleurstelling ligt het dicht bij elkaar. 
Hieronder een aantal foto's van beide projecten.
Bij deze wil ik meedoen met de challenge van: Cards en Scrap: Mix your Media's.


Groetjes Anita













zaterdag 16 mei 2015

HOLIDAY

Hoi Allemaal

Vorige week een weekje weggeweest met de camper en verschillende steden en dorpen  in Nederland bezocht. Ook al was het weer afwisselend met bewolking, regen en zon. We hebben er van genoten en veel kunnen doen, zoals fietsen en wandelen door de prachtige natuur. Op deze foto waren we op de fiets richting  het Veluwemeer. Een prachtig uitgestrekt gebied met dan weer wolkenvelden en strak blauwe lucht. Soms moesten we even schuilen, maar dan konden we weer lekker fietsen in de zon. 
Een van de vakantie foto's uitgezocht en daar een layout van gemaakt. Ik heb gewerkt met sprays, stempels en diverse embellishments. 
Met deze layout wil ik graag mee doen aan de challenge van: cardsandscrap


Fijn weekend.

Groetjes Anita

.



zaterdag 9 mei 2015

Always be on the lookout........

Hoi Allemaal

Een kijkje in mijn art journal, waarin ik heb gewerkt met verschillende materialen. Ik heb bij deze art journal voornamelijk gewerkt met producten van Finnabair. Vooral de glass glitters en beads hebben mijn aandacht. Zo leuk om dat te verwerken in je pagina. 

Fijn weekend allemaal 

Groetjes Anita