Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!



zaterdag 31 januari 2015

Home


Hoi Allemaal

Wat ben ik enthousiast over dit project. Het was zo leuk om te doen!
In de aanbieding heb ik een vierkante lijst of frame op de kop kunnen tikken, in de veronderstelling daar wel een keer gebruik van te kunnen maken. En dat is dus nu gelukt.  Ik heb wat voor de binnenkant gemaakt en ook de randen van de lijst bewerkt. 
Er zijn zoveel materialen gebruikt, te veel om op te noemen, dus daarom een aantal foto's om een goed beeld ervan te krijgen. Het moet er vooral sprankelend uit zien, want er is een super gave challenge aan de gang van Finnabair: "Sparkle and Shine"
Ik geloof dat die missie wel is geslaagd. En doe graag mee aan deze challenge. You never know!

Groetjes Anita












vrijdag 30 januari 2015

Love NY

Hoi Allemaal

Wat een prachtige wereld is het vandaag. Volop sneeuw! 
Voor vandaag laat ik jullie een layout zien. Mijn inspiratiebron is deze keer de foto. Ik vind het een van de mooiste foto's die we hebben genomen tijdens onze trip naar New York. De kleur vind ik ontzettend fascinerend en heel erg mooi!
Een zwarte ondergrond voor mijn layout gebruiken, doe ik eigenlijk niet zo vaak. Dat was voor mij best een uitdaging, maar wel leuk om te proberen en om te doen. 
Ik heb gebruikt gemaakt van verschillende sprays en stencils. En dat opgevuld met diverse embellishments. 
Ik hoop dat jullie het leuk vinden. 

Allemaal een goed weekend. 

Groetjes Anita





zondag 25 januari 2015

GREAT

Hoi Allemaal

Voor de verandering heb ik deze keer een layout gemaakt. Wat is dat leuk om weer eens te doen. Maar dat ging niet zonder kliederen natuurlijk. 
Met deze layout ben ik begonnen om de ondergrond te bewerken met clear gesso. Dat vind ik op een witte layout mooier dan witte gesso.  
Daarna heb ik met modeling paste en een stencil de layout reliëf gegeven. Alles goed laten drogen, om daarna met sprays te gaan werken. Verschillende laagjes designpapier op elkaar geniet met als laatste de foto van New York. 
Een leuke challenge bij sketchabilities waar ik met deze layout aan mee wil doen. 

Groetjes Anita




vrijdag 16 januari 2015

Peace

Hoi Allemaal

Vandaag wil ik jullie een pagina uit mijn art journal laten zien. 
Deze pagina is geïnspireerd door de challenge bij Prima. Hieronder een afbeelding van de prachtige frisse kleuren die gebruikt kunnen worden bij het maken van een eigen creatie. Ook heb ik diverse prima producten erin verwerkt, zoals de bloemen, sprays, texture paste en embellishements van o.a. Finnabair.  Neem een kijkje op het  Prima blog voor prachtige voorbeelden. 

Groetjes Anita

2015 Janury PPP





zaterdag 10 januari 2015

Freedom


Hoi Allemaal

Vandaag weer een kijkje in mijn art journal. Ik blijf het leuk vinden om erin te werken. Om verschillende materialen uit te proberen, technieken toe te passen enz. 
Moet wel eerst een beetje weten hoe en wat.... En dan lekker aan de slag. 
Dit is het resultaat geworden van een middagje lekker aan het kliederen. 
Ik heb gewerkt met verschillende materialen waaronder: gesso, sprays, stempels, gaas, draad, een stans, inkt. 

Groetjes Anita