Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!



zaterdag 27 september 2014


Hoi Allemaal

Het is weer mijn beurt om de challenge van CFC aan te kondigen. Deze keer is de uitdaging om een wiebelkaart te maken. Dat kan op een heleboel leuke manieren. We zijn daarom ook heel benieuwd naar jullie creaties. Maak er wat moois van. Neem ook een kijkje op het CFC blog om de creaties van andere teamleden te bekijken. 
Heel veel plezier en succes. 

Groetjes Anita


zaterdag 20 september 2014

Mijn eerste online filmpje Joy

Hoi allemaal

Bij deze laat ik mijn eerste online filmpje zien.
Veel plezier met kijken!

Groetjes Anita.





Favorite

Hoi Allemaal

Een pagina uit mijn art journal. Ik heb gewerkt met verschillende materialen. De basis die ik voor  deze ondergrond gebruikt heb, is sprayinkt van Heidi Swapp en Prima. Deze sprays geven  een mooie glans. Ik heb verschillende stempels en stencils gebruikt. Om het verder op te bouwen heb ik gewerkt met verschillende laagjes van restjes papier. Om het daarna af te kunnen werken met bloemen, rubons, washi tape enz. 


Groetjes Anita



zaterdag 13 september 2014

Project life cards

Hoi Allemaal

Vandaag toch een beetje mixed media, maar dan anders. Ik heb kleine kaartjes gemaakt voor op een layout, in een album, noem maar op. De kaartjes zijn gemaakt met sprays en verf. Ik heb gewerkt met stenils + stempels en afgemaakt met diverse embellishments. Op deze manier kun je kijken welke kleur het beste bij je project past en met een uniek resultaat! 

Groetjes Anita







dinsdag 9 september 2014

Abstract


Hoi Allemaal, 

Een tijdje geleden deze abstracte journal pagina gemaakt. Ik heb me wat meer verdiept in het abstracte schilderwerk. En eigenlijk is het super leuk! Heerlijk om er eens mee aan de slag te gaan! Deze pagina gemaakt met een aantal kleuren acryl verf. Ik heb maar weinig kleuren gebruikt, omdat het juist zo leuk is om je eigen kleur te maken door middel van mengen. 
Ook heb ik stukjes aluminium folie opgeplakt wat een heel leuk effect geeft!

Groetjes Anita