Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!



zaterdag 30 augustus 2014

Challenge: Sketch

Hoi Allemaal,

De vakantie voorbij, de meeste mensen weer aan het werk. En vandaag een nieuwe uitdaging bij CFC.
Geen moeilijke, maar wel een hele leuke. Er zijn tal van variaties te maken met deze sketch, dus ik zou zeggen doe jullie best, veel plezier. 
Neem ook een kijkje op het blog om ideeën op te doen bij de andere teamleden. We zijn heel benieuwd!

Groetjes Anita


zaterdag 23 augustus 2014

PAINT

Hoi Allemaal

In de vakantie aan het experimenteren geweest met acrylverf. 
Welke kleuren kunnen goed met elkaar, wat is goed te mengen. Hoe werk je laag over laag. Werken met een brayer, kwast en zelf met je vingers en ga zo maar door. Heel leuk om te doen. Met twee hele verschillende resultaten zoals je ziet!

Groetjes Anita



woensdag 20 augustus 2014

Layout en tag

Hoi Allemaal

Even van mijn kant weer wat laten zien. Dit is gemaakt naar aanleiding van een mixed media kit. Hierbij gewerkt met producten van Prima en Art Anthology.  Er is gebruik gemaakt van sprays, verf en inkt. Plus embellishments, maakt het weer tot een mooi geheel. 

Groetjes Anita



donderdag 14 augustus 2014

Art Journal

Hoi Allemaal

Zo eindelijk eens weer een blogpost van mijn kant. Dat is even geleden. De vakantie zit er helaas al weer op. Dat gaat ook zo voorbij. Met het mooie weer is het heerlijk om buiten te zijn, dus met vlagen heb ik op mijn hobby kamer gezeten. 
O.a heb ik in mijn art journal gewerkt. Op deze pagina heb ik gewerkt met tissue paper en liquitex acryl inkt, stempels en stencils. Soms moet je gewoon doen en niet te veel nadenken. Leuk om zo ook eens bezig te zijn en te experimenteren met deze acryl inkten. Je kunt er veel leuk dingen mee doen!

Groetjes Anita


zaterdag 2 augustus 2014

Challenge inspiratiefoto flip flops


Hoi Allemaal 

Ik hoop dat jullie allemaal van de zomer (vakantie) genieten en tijd hebben voor veel creatief plezier. 
Het CFC team heeft al weer een nieuwe uitdaging. Deze past uitstekend bij het zomerse gevoel. Het thema is deze keer een inspiratiefoto met flip flops. Volgens mij kunnen we daar veel kanten mee op. Ik wens jullie heel veel succes en maak er wat moois van. Kijk op de site van CFC voor nog meer inspiratie. 

Groetjes Anita