Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!



zaterdag 31 augustus 2013

Hoi Allemaal

Vandaag start er een nieuwe uitdaging bij Crazy for Cas. Deze keer de Challenge: 'Use Waves on your Card', of  'Gebruik golven op je kaart'. Een leuke uitdagende opdracht! We hadden het genoegen als DT om gebruik te maken van stempel sets van de sponsor cas-alfridaysstamps. Voor de mensen die meedoen zit er leuke prijs aan verbonden. Kijk gauw eens op het blog van Crazy for Cas naar voorbeelden. Veel plezier en succes.

Groetjes Anita


zaterdag 24 augustus 2013

Happiness

Hoi Allemaal
Een layout gemaakt uit mijn journaling boek. Dit n.a.v. Colour Challenge bij Lifepaperscrapbook.
Een leuke uitdaging, waar ik wel aan mee wil doen. Over de kleuren moest ik wel even nadenken, omdat ik ze zelf niet vaak gebruik, des te meer om aan de slag te gaan en inspiratie op te doen. Uiteindelijk is dit mijn layout geworden. Hoop dat jullie het leuk vinden. 

Groetjes Anita



                                          

vrijdag 23 augustus 2013

Lots of Love

Hoi Allemaal

Deze keer een Cas kaartje gemaakt. Thema bij CAS on Sunday is 'Floral Fantasy'. Bloem(en) op je kaart, d.m.v stempels, papier enz. Ik heb er maar een combi van gemaakt, papier en stempelen. 
Nog een fijne avond!

Groetjes Anita 


Just for You

Hoi Allemaal

Zo de eerste werkweek zit er al weer op. Vandaag lekker genieten van het zonnetje. Het is nog mooi zomer weer. Vandaag een 'cadeauzakje' gemaakt. Het papier past er prima bij. Er kan eigenlijk van alles in. Leuk om weg te geven. Als hangertje hangt er een klein lepeltje aan, omdat ik er een 'cup a soup' in heb gestopt.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden. 
Bij deze doe ik mee met:

Groetjes Anita





zaterdag 17 augustus 2013

Van Harte gefeliciteerd!

Hoi Allemaal, 
Vandaag nog weer een prachtige hier in Overijssel. Daar moeten we dan maar volop van genieten. Welkom 'Hobbydroom', leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden. 
Heb een kaartje gemaakt om mee doen met de challenge: "One big Flower", van Cardsandscrap challenge blog. Een leuke uitdaging die ik wel wil aangaan. Heb met stempels en inkten gewerkt en hieronder het resultaat. Hoop dat jullie het leuk vinden. 

Groetjes Anita
Geniet nog van het weekend!



donderdag 15 augustus 2013

Hoi Allemaal 

Weer even een blogpost van mij. 
Helaas is de vakantie bijna voorbij. Wel echt genoten van het prachtige weer, niets te moeten, de rondreis die we gemaakt hebben etc. Afgelopen week ben ik heel uurtjes bezig geweest met mijn Sn@p album, om deze klaar te krijgen. Nou het is me gelukt. Alleen is het niet zo Sn@p geworden in de zin van: snel en makkelijk. Heb er weer heel wat werk van gemaakt en er van alles bijgedaan en eraan toegevoegd. Dus Sn@p met touch a la Anita.

 Voorkant van het album.

 Heb gebruik gemaakt van tabbladen als indeling en daarvoor steeds dezelfde opzet gebruikt.



 Insteekhoezen in verschillende formaten.

 Dubbelzijdig Cardstock









Dit was een kleine indruk van het album. Hoop dat jullie het leuk vinden.

Groetjes Anita

maandag 12 augustus 2013

Inspire and Create

Hoi Allemaal

Afgelopen weekend nog even er op uit getrokken in Nederland. We zijn in de buurt van Otterlo, Ede geweest. Wat een prachtige omgeving daar. Genieten van de mooie natuur. 
Ik kon de verleiding niet weerstaan en ben daarom ook even een kijkje gaan nemen bij de Craftorij in Ede. Op dat moment net een 'Make&Take". Was erg gezellig en leuk. Heb deze tag gemaakt met de nieuwe 'Fusible fibers en film'.

Groetjes Anita



donderdag 8 augustus 2013

Memories

Hoi 

Heel wat anders dan een kaartje, tag of layout. Zag deze letterbak in de winkel staan en dacht daar kan ik wel wat mee. Nu heb ik al best heel wat prachtigs van deze wereld mogen zien. En bedacht ik mij om in deze letterbak van verschillende landen waar ik geweest ben foto's in te plakken. Prachtige herinneringen aan hele mooi delen van de wereld.
Nu hebben ze bij simonsaysstamp een challenge: Airmail! Een heel leuk, breed thema wat alle kanten op kan!
Bij airmail denk ik o.a. aan  reizen,zien, herinneringen en ga zo maar verder. Stukjes van de wereld vastleggen. (When I think of airmail, I think o.a. of traveling, seeing and memories etc). Dat heb ik bij deze gedaan. Erg leuk om te doen. Je ziet ook bij verschillende stempels, stikkers, journaling cards het thema terug komen.
( There are different stamps, stickers, journaling cards with the theme airmail).
Hoop dat jullie het leuk vinden. 

Groetjes Anita




Wish


Hoi Allemaal

Vandaag weer een zonnige dag. Lekker genieten! Hopen dat het nog even zo blijft.
Een hele leuke uitdaging bij Cas on sunday: "Tag it". Is een keer wat anders dan een kaartje, super leuk. Het is lang geleden dat ik een tag heb gemaakt, dus helemaal top. Ook makkelijk om weg te geven of als label bij een cadeautje toe te voegen.
In ieder geval ben ik hier mee aan de slag gegaan en dit is het resultaat. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Groetjes Anita



woensdag 7 augustus 2013

Breathe in the Ocean


Hoi Allemaal 

En hier nog een kaartje......
Dit kaartje heb ik gemaakt met verschillende kleuren distress inkt en accentjes met glimmerglam (golven). 
Met dit kaartje wil ik meedoen aan de challenge bij: Dutchcardlovers. De opdracht bij deze challenge is: "water, zwemmen, varen,s petters, golven." 
Doet me een beetje met heimwee terug denken aan de vakantie..... Mooie herinneringen!

Groet Anita


Happy Anniversary

Hoi Allemaal 
Ik heb verschillende blogposts vandaag. Heb aantal kaartjes kunnen maken de afgelopen dagen. Zo ook dit kaartje. Het is een clean & simple kaartje geworden met een accent van goud erin. Dat is de opdracht bij Lift Challenge. "Een touch of Gold". 
De stempel heb ik met versamark gestempeld en bewerkt met goud kleurig embossingpoeder. Hoop dat jullie het leuk vinden!

Groetjes Anita


Foto's Schotland

Hoi Allemaal

Zo, dat zijn een hele reeks foto's. Ik heb een fotoboekje gemaakt van de vakantie (voorjaar) van Schotland. Dit heb ik gedaan met de lijn van Simple Stories: Sn@p! Erg leuk om te doen! Je hebt een map met journal pages, waar je de foto's op kunt plakken. En pocket pages in verschillende formaten waar de foto's in kunnen. Zelf kun je met journaling cards, stikkers enz. je album helemaal naar eigen inzicht maken! 
Ga er ook nog eentje maken van deze zomervakantie. 

Groetjes Anita