Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!



dinsdag 9 juli 2013

Imagine

Hoi Allemaal

Heerlijk, de vakantie is hier begonnen. Een goed begin met dit mooie weer. Lekker in de zon genieten. 
Afgelopen weekend een layout uit mijn art journal boek afgerond. Ben aan de slag gegaan met verf, diverse soorten; glans en transparante verf. Uitproberen en doen, was mijn motto!
De bloem is een stempel van Donna Downey en ook daar heb ik verf voor gebruikt. Ik zit altijd een beetje met de beide bladzijden uit mijn journal, wat doe ik daarmee. Deze keer voor lint en kant gekozen, met een knoop en ticket. 

Allemaal al vast en fijne vakantie toegewenst. 
Groetjes Anita


maandag 8 juli 2013

MIxed Media

Hoi Allemaal

Een aantal weken geleden een workshop mixed media gevolgd. We hebben het daar over diverse verfsoorten gehad en over kleurgebruik in je projecten aan de hand van het kleuren wiel. Zo ook hoe je, je werk kan organiseren en over het opdoen van inspiratie. Een leerzame dag, waarbij we onder andere aan de slag zijn gegaan met canvas en mixed media producten. 

Groetjes Anita


zaterdag 6 juli 2013


Hoi Allemaal 

Vandaag weer een nieuwe challenge bij CFC. Deze keer gaat het om een sketch. Daar kun je alle kanten mee op en je eigen creativiteit wel  in kwijt. Bekijk ook maar eens de kaarten van de andere teamleden. 
Ik heb gebruik gemaakt van wit en zalmkleurig cardstock als basis. Op de label heb ik een stempel met versamark gezet en bewerkt met pan pastel. Alles opgeplakt, en afgewerkt met washitape. Deze keer geen tekst gebruikt, zodat het kaartje voor verschillen doeleinden gebruikt kan worden. 

Groetjes Anita


maandag 1 juli 2013

Flake stempelen

Hoi Allemaal 

Deze keer wil ik jullie een kaartje laten zien. Dit kaartje heb ik gemaakt d.m.v. flake stempelen van Indigoblu. Een andere manier van stempelen, maar wel heel erg leuk en een prachtig resultaat. 

Als basis heb ik Kraft Cardstock gebruikt. Een stukje glassine papier heb ik bewerkt met alcohol inkt en dit op het cardstock geplakt. Voor de tekst stempel 'Love' is embossing poeder gebruikt.  Alles op elkaar plakken en zie hier het resultaat. 

Groetjes Anita